За нас

 

Фирма Росбул Индустри ООД от 2005 година съществува и развива своята дейност на българския пазар. Основна сфера на дейност е производството на тапети. Всички продукти, които произвежда и предлага са под марка Златен шанс. Фирмата разполага с богата продуктова гама.
Производствената база е 1000 кв.м., като има производствено помещение, складова база, офиси, отдел клиенти. За спазване на правилната технология на производство и отлично качество на крайния продукт се грижи екип от специалисти с дългогодишен опит във фирмата.
 
Суровините, които се използват при производството на продукти Златен шанс са на известната немска фирма Michael Huber, което дава гаранция за устойчив цвят и здравина. Приоритет на фирма Росбул Индустри ООД е било винаги високото качество и добър външен вид на продукти Златен шанс. Благодарение на това и на вниманието, отправено към всеки един клиент, коректността и прецизността от страна на целия екип, фирмата вече дълги години се развива добре и печели все повече клиенти. Всяка година се разработват нови продукти, съобразени с изискванията на съвременния пазар.